Bästa lösögonfransarna 2019 – få den där wow looken! 4.17/5 (6)

Oavsett om du vill att dina ögonfransar ska vara långa, korta, tjocka eller tunna så är lösögonfransar den ultimata biljetten till ett fulländat utseende.

När vanlig mascara inte klarar av att göra jobbet kan lösögonfransar vara lösningen till fantastiska ögonfransar som varar länge.

Vi tycker inte att man ska använda falska fransar varje dag, men till en fest kan det inte skada att lägga till lite glamour.

Vi gillar att tvätta våra lösögonfransar och förvara dem för upprepad användning, försök att gnugga lite renande balsam på dina fingertoppar, arbeta genom lösögonfransarna försiktigt, skölj under kranen, torka rent och lämna till luft torkning.

Nu finns det ju lösögonfransar som man sätter fast utan att använda lim och dessa kallas för magnetiska lösögonfransar, dessa tycker vi fungerar alldeles utmärkt.

Här tipsar vi om de som var bäst i test när vi valde ut ca. 15 st. olika lösögonfransar.

 

Lösögonfransar bäst i test

MAC Cosmetics Lash, 43

MAC Cosmetics
Lash, 43

Ett set lösögonfransar som är perfekt utformade och skapade för att ge en intensiv effekt, oavsett om du vill ha en naturlig eller dramatisk look. Finns i flera olika former och tjocklekar.

Du kan även forma om dem eller smycka ut dem. MAC:s ögonfransar är tillverkade för hand för allra bästa resultat.

 

 

Bästa magnetiska lösögonfransar

Ardell Magnetic Lash Double Wispies

Wispies är världens mest sålda lösögonfrans så självklart ska denna finnas som Magnetic Lash. Det som gjort Wispies så populär är att trots att den ger mycket längd ser den naturlig ut då fransstråna ligger omlott, korsar varandra “criss-cross”. Fransen är längre i mitten för att öppna upp ditt öga ordentligt.

 

Bästa naturliga lösögonfransarna

Eylure
Naturals No 015

En prydlig frans med anlagda toppar som ger dig en elegant och strukturerad finish. Ögonfransarna passar alla ögonformer och förstärker dina ögons naturliga skönhet

Vanliga frågor och svar

Vilka lösögonfransar passar mig?

Det är väldigt individuellt. En del kan vara känsliga för lösögonfransar och en del kanske är mer vana att använda dom. Det finns lösögonfransar för alla, det gäller bara att hitta rätt lösögonfransar som passar just dig och ditt önskade resultat.

Det är ingen bra idé att köpa billiga lösögonfransar med dåligt lim, enligt egen erfarenhet så är det bättre med lite dyrare. Man få det man betalar för.

Vad är lösögonfransar gjorda av?

De kan vara av äkta eller falskt minkhår, silke eller kanske till och med människohår. Välj syntetiska eller de med människohår, de brukar vara bäst!

Kan man använda lösögonfransar när man har fransförlängning?

Det är ingen bra idé att kombinera lösögonfransar med fransförlängning. Området runt ögat ska vara så rent som möjligt så att limma på lösögonfransar är inte så smart.

Hur sätter man på sina lösögonfransar

Det första du ska göra är att testa lösögonfransarna genom att lägga dem mot din egen fransrad utan att limma fast. Se om det ser bra ut med längden m.m. klipp sedan fransarna i rätt längd.

Applicera ett tunt lager lim, OBS! var noga så att du inte tar för mycket lim. Låt limmet torka en kort stund innan det är dags att fästa fransarna.

Det bästa är att att börja med att fästa dem i den yttre delen och fortsätta inåt. När de är på plats är det dags att forma dem. Sedan på med mascara och allt är klart!

Hur många gånger kan man använda lösögonfransarna?

Jag skulle säga väldigt många gånger om du är rädd om dem och förvarar dem på ett bra ställe. Sedan beror det ju självklart på om du använder dem dagligen eller bara så där till enstaka festligheter. Lösögonfransarna varar betydligt längre om du skippar mascaran.

Varför ska man använda lösögonfransar?

För att få den där Wow looken såklart! En del tycker att det går snabbare att använda lösögonfransar istället för mascara.

Hur ofta kan jag använda lösögonfransar?

Det är väldigt individuellt.En del använder de flera ggr. i veckan men är man känslig och kanske får en reaktion av det så ska man inte använda det. Det kan bero på limmet att du får en reaktion, det finns så många olika fabrikat, billigare alternativ brukar kunna skapa problem med reaktioner m.m.

Finns det lösögonfransar utan lim?

Det som har blivit en trend på senare tid är lösögonfransar med magnet och då slipper man använda kladdigt lim. Jag köpte mina magnetiska lösögonfransar hos lyko.

Finns det lösögonfransar med glitter?

Självklart, om du ska ut och festa så vill du ju gärna piffa till det där lilla extra med glitter t.ex. Det finns många olika varianter, till och med fjädrar och diamanter.

 

 

Är det så att du är nybörjare så kan vi här dela med oss av en youtube video med tips och trix och hemliga knep för applicering av lösögonfransar.

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

2 Replies to “Bästa lösögonfransarna 2019 – få den där wow looken!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.