Bästa ögonfransserumet 2019 – få längre och starkare fransar! 5/5 (2)

Vem älskar inte utseendet av långa ögonfransar? De är inte bara glamorösa utan de kan också göra att dina ögon ser större ut. Nu är det möjligt att förbättra utseendet på dina naturliga fransar med hjälp av ögonfransserum.

Rätt ögonfransserum kan forma utseendet på dina fransar, och de kan också göra dem starkare, tjockare och hälsosammare. Vissa ögonfransserum har ingredienser som stimulerar tillväxten och får dem att se fylligare ut.

Det bästa av allt? De är vansinnigt lätta att använda. Efter att du har rengjort ditt ansikte och ögonområde, så sveper du bara på serumet på den övre och nedre linjen och det kan du göra precis innan du går och lägger dig. Du kommer inte märka något resultat direkt, men efter att du har använt serumet regelbundet i några veckor så börjar du se skillnaden i både fransens textur och längd.

Med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att hitta rätt ögonfransserum. Så vi valde ut ett antal ögonfransserum och testade för att hitta de bästa. Oavsett om du vill förlänga fransarna eller få dem att se fylligare ut.

 

Ögonfransserum bäst i test

Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml

Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml

Xlash PRO Eyelash Serum är ett utmärkt ögonfransserum som ger dig de långa ögonfransarna som du alltid har drömt om! Detta serum har en unik formel som ökar tillväxten av fransar, både i volym och längd. Produkten innehåller viktiga mineraler som har en stimulerande effekt på cellförnyelse, vilket hjälper till att främja tillväxt samtidigt som det ger ett näringstillskott för mer täta ögonfransar. Serumet testas av ögonläkare. Kliniska resultat har visat att efter 28 dagar uppnåddes följande effekt: 45% mer längd, 40% mer volym och 20% mer tjocklek. Vi är väldigt stolta över att kunna presentera detta varumärke på vår hemsida, och vi har ingen tvekan om att stora resultat kan uppnås med Xlash PRO Eyelash Serum!

 

 

Bästa budgetval

Komorebi Beauty Eyelash Serum

Komorebi Beauty Eyelash Serum

Komorebi Beauty Eyelash Serum är ett effektivt ögonfransserum som ger dig långa, fylliga och täta ögonfransar. Ett vårdande fransserum som stimulerar hårtillväxten och stärkande ingredienser ger starka och fylliga fransar. Efter fyra veckors användning syns en märkbar förbättring av fransarnas kvalitét. Komorebi Beauty Eyelash Serum fransnäring är tillverkad i Sverige och är skonsam mot ögon och hud.

 

 

Bästa ögonfransserum från Maybelline

Maybelline Lash Sensational Serum

Maybelline Lash Sensational Serum

Lash Sensational serum är ett ögonfransserum som gör dina fransar starka och välmående. Formulan innehåller bland annat aktiva ingredienser som aminosyror och näring i form av vitamin B5. De aktiva ingredienserna stärker upp fransarna och hindrar dem från att falla av vilket ger en längre livslängd med långa och täta fransar. Ingredienserna gör även att fransarna blir både mjukare och blankare vilket ger en mer hälsosam look och känsla.

 

 

Vanliga frågor och svar

Vad är ett ögonfransserum?

Det är ett serum som gör att dina ögonfransar förhoppningsvis blir längre och starkare. Serumet hjälper till så att ögonfransarna växer snabbare. Du kommer inte att märka något resultat direkt utan det kan ta ca. 4-7 veckor innan du märker en förändring.

Hur använder man ett ögonfransserum?

Ögonfransserum appliceras på ögonfransarna minst en gång per dag, många väljer att applicera precis innan de går och lägger sig och det är att rekommendera. Det är viktigt att dina ögonfransar är helt rena innan du applicerar ögonfransserumet.

Hur ofta ska man applicera ögonfransserum?

För bästa resultat ska man applicera minst en gång per dag.

Vad kostar ett ögonfransserum?

Det finns billiga ögonfransserum som du kan köpa för under hundralappen men också dyrare alternativ som kan kosta så mycket som 500 kr. eller mer.

Är det farligt att använda ögonfransserum om man är gravid?

Vi har inte hittat någon information att det skulle vara farligt att använda ögonfransserum om man är gravid.

 

 

Så här använder du Xlash ögonfransserum:

 

Om du istället vill fuska lite och använda lösögonfransar så har vi gjort ett inlägg om bra lösögonfransar här!

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

13 Replies to “Bästa ögonfransserumet 2019 – få längre och starkare fransar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.