Tips på olika hållare för sminkborstar 3.67/5 (3)

Att hålla sminkbordet i ordning är en bra idé för att spara tid när du ska sminka dig. Det finns några olika sätt du kan lagra dina smink tillbehör på: t.ex att använda sminkväskan eller sminkhållaren där sminkväskan är bäst när du är ute och reser medan den senare är bäst när du är hemma.

Ett bra sminkborst-ställ gör det bekvämt att lagra sminkborstar.

Tips – Saker att tänka på när du ska köpa en sminkborst-hållare:

Välj en borsthållare där du lätt kan hitta verktygen så att du slipper att leta reda på rätt verktyg. Borsthållarens material är ganska viktigt, akrylmaterial skulle vara ett bra val för borsthållaren eftersom den är repfast och transparent.

Det är olika från person till person vilken borsthållare som passar bäst. Det sista man vill är att köpa en hållare som är för liten, för stor eller oattraktiv.

Bäst i test 2019:

Cosmetic Organizer Rotating Organizer Transparent

Cosmetic Organizer Rotating Organizer Transparent

Håll koll på ditt favoritsmink med det här lyxiga sminkstället! Ett sminkställ som går att rotera för att få plats med så mycket produkter som möjligt. Spar tid och plats med detta praktiska och snygga ställ!

 

Organizta, Makeup Brush Holder

Organizta, Makeup Brush Holder

Organizta borsthållare är gjord av topnotch material och är utformat för att lagra mascara, eyeliners, pennor och mycket mer. Den är dekorerad med diamantpärlor som ger den en extra krydda. Organizta står för bra design och bra med utrymme.

 

DRAGAN från IKEA

DRAGAN Box, set om 3, bambu

Naturmaterialet bambu skapar en varm, lugn känsla som kan förvandla ett sterilt badrum till en skön oas där du vill stanna. Lådorna är lätta och smidiga att flytta till den plats där du behöver dem.

 

Cosmetic Organizer Storage Box

Cosmetic Organizer Stroage Box

Håll ordning på dina sminkverktyg med ett smart sminkställ! Tillverkad i snyggt transparent material för att matcha alla stilar och badrum.

 

 

 


Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

0 Replies to “Tips på olika hållare för sminkborstar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.