Bästa ögonskuggspaletten 2019 – framhäv dina ögon på ett bra sätt! 4.5/5 (2)

Att ha en bra ögonskuggs palett är a och o för att kunna framhäva dina ögon på ett bra sätt. Det finns en mängd olika ögonskuggs paletter ute på marknaden, allt från paletter för bara någon femtiolapp till närmare tusenlappen. Det finns även olika paletter om du har blå, grå, bruna eller gröna ögon. Du kan välja på ögonskugga i kräm eller puderform. Det finns ögonskuggor med glitter för festliga tillfällen och ögonskugga för att uppnå svarta “sotade” ögon. Det finns stora set med ögonskuggor, det största setet som jag sett har varit på 248 färger, sedan finns det mindre paletter med bara en handfull färger.

Vi har valt ut de paletter som var bäst när vi testade. Nedan finner du våra favoriter:

 

Ögonskuggs palett bäst i test

Dazzling Diamonds, OFRA Cosmetics Ögonpaletter

Dazzling Diamonds, OFRA Cosmetics Ögonpaletter

Denna palett är rik på pigment och av otroligt hög kvalitet. Applicera alltid Eye Gel Primer före applicering av ögonskugga. Färgen blir starkare och håller längre utan att mattas av.

Denna palett innehåller 20 högpigmenterade pressade skimmerögonskuggor. Varje Eyeshadow Godet Pan i magnetpaletten innehåller två gram produkt.

“Dazzling Diamonds” paletten innehåller ett brett urval av både neutrala och färgstarka skimrande nyanser.

Bästa budget val

Makeup Revolution Redemption Palette

Makeup Revolution Redemption Palette Mermaids Vs Unicorns

Makeup Revolution Redemption Palette Mermaids Vs Unicorns är en fantastisk och färgad ögonskuggspalett med 12 kraftfulla färger i blått, grönt och lila nyanser som alla har en vacker glimmande effekt. Detta sätter dina ögon mer i fokus och skapar en perfekt blickfångare. Dessutom är de mycket pigmenterade så att din rakhyvelskärpa sminkar hela dagen, samtidigt som du garanterar en mer intensiv färg, desto mer lager du tillämpar. Ta reda på din inre sminkartist och starta på läckra dramatiska utseende som markerar din ögonfärg och ger ett minnesvärt utseende.

 

Bästa paletten för sotade ögon

theBalm Smoke Balm 2

theBalm Smoke Balm 2

theBalm Smoke Balm 2 är en fin, kompakt palett med tre ögonskuggor i, så att du kan göra de perfekta sotade ögonen. Paletten innehåller tre ögonskuggor, som är rika på pigment, lätt att applicera, super tålig och ger dig en svart look på bara ett ögonblick. Ögonskuggorna kan kombineras eller användas separat. Få markerat dina förtrollande ögon. Denna produkt är fri från parabener, liksom de övriga produkterna från theBalm. Cruelty-free.

 

Bästa stora ögonskuggs paletten

180 färger Ögonskugga Professional Make Up Sweden

180 färger Ögonskugga Professional

En palett med hela 180 olika ögonskuggor.
Passar för både yrkesmässig användning eller personligt bruk.

 

Och till sist – här kan du finna billiga ögonskuggs paletter från åhlens!

 

En video om hur du organiserar paletterna:

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

4 Replies to “Bästa ögonskuggspaletten 2019 – framhäv dina ögon på ett bra sätt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.