Bästa primern 2019 – eliminera alla tecken på trötthet 4.8/5 (5)

De bästa primerna för din hud gör som underkläder gör för din figur – de släpper, smickrar, döljer och håller saker på plats, så att allt du lägger ovanpå ser omedelbart bättre ut.

Oavsett om du vill sminka bort rynkor, minimera porer eller till och med ändra hudton, gör primers detta samtidigt som du skapar en perfekt bas för ditt smink.

Tänk på det som ett fotoredigeringsfilter för ditt ansikte. Men, IRL.kan det ta en minut längre att applicera ett annat lager varje morgon som en del av din skönhetsrutin. När du börjar använda en primer så kommer du att undra varför du inte använt det tidigare.

 

Bäst i test

Palina Magic face Primer

Palina Magic face Primer

Magic Face Primer lyfter, slätar ut och ger huden en perfekt matt finish på ett ögonblick! Det är en transparent gel, som fyller ut fina linjer, porer och ojämnheter samtidigt som den ger en matt, hållbar effekt.

Magic Face Primer gör huden sammetslen och garanterar en perfekt och jämn yta. Innehåller bland annat kisel, som absorberar överskottsfett på huden och är ljusreflekterande.

Perfekt att använda ensam, under foundation eller blandas med flytande foundation. Passar alla hudtyper; en ung, blank hud får en fräsch, matt finish samtidigt som ojämnheter och porer jämnas ut och en äldre hud, får ett jämnare och yngre utseende med sammetslen känsla.

 

 

Bästa primer för torr hud

the Balm Time Balm Face Primer

the Balm Time Balm Face Primer

Med timeBalm Face Primer skapar du enkelt en perfekt bas som jämnar ut fina linjer och håller makeupen på plats hela dagen. Eller bär denna underbara primer ensam för en synbart mjukare hy med inre lyster. timeBalm Face Primers är inte enbart redskapet till en perfekt hy, den skyddar dessutom din hud mot fria radikaler och irritation via dess berikade formula av vitamin A, C och E.

 

 

Bästa primer för mogen hud

Clarins Beauty Flash Balm

“Askunge-creme” som ger ett exceptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet. Ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut.
Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. Idealisk om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen.

Applicera ett tunt lager med snabba strykning över ansike och hals, (massera inte). Använd före eller efter dagcreme.
Applicera omedelbart make-up om så önskas. Beauty Flash Balm kan även användas som ansiktsmask 2-3 gånger i veckan.

 

 

Bästa primer mot fet hud

Lumene Nordic Chic Matifying & Pore Smoothing Primer

Denna primer tar genast bort all glans och suddar ut synliga porer och ojämnheter för en make-up som sitter i hela dagen. Resultatet är en perfekt, glansfri och slät hy. Primern är full av antioxidantrik fröolja från arktiska hjortron som hjälper till att lysa upp huden.

Perfekt till fet hud.

 

 

 

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

7 Replies to “Bästa primern 2019 – eliminera alla tecken på trötthet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.