Bästa mascaran 2019 – för volym, längd och svärta 4.75/5 (4)

Bästa mascaran 2019 för volym, längd och svärta. Vi har testat de mest prisvärda mascarorna på marknaden.

Vi har testat över 40 mascaror för att hitta creme de la creme – och resultaten är överraskande!

Oavsett om du har raka, korta eller om du bara vill lägga till lite volym i dina ögonfransar så har vi testat och valt ut de bästa mascarorna och kommit fram till några val som varje kvinna borde ha i sin mascara-samling.

Bäst i test

Bästa vattenfasta mascaran

Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Rich Black

Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Rich Black

Mascara för upp till 300 % mer ögonfransvolym.

Vill du ha dramatik? Tredubbla dina ögonfransars volym med den här supervolym mascaran. Den uppbyggande formulan gör även de tunnaste ögonfransar tjocka genom att omedelbart ge dem upp till 300 % mer volym!
Det behövs ingen primer. Den första appliceringen håller så länge det behövs. Den går lätt att ta bort med en mild ögonmakeupremover, så att även alla med känsliga ögon och de som bär kontaktlinser kan njuta av fylliga fransar!

 

 

Bästa mascaran för långa ögonfransar

MeMeMe Mascara Lash Attack Lengthening

MeMeMe Mascara Lash Attack Lengthening

Attackera dina ögonfransar med Lash Attack Lengthening Mascara för att ge  oemotståndligt långa ögonfransar. Mascaran innehåller fibrer för att ge längd till ögonfransarna.

Användning:
Applicera mascaran för att ge volym och längd till ögonfransarna. För bästa resultat appliceras mascaran genom att vicka borsten försiktigt från vänster till höger vid ögonfransarnas rötter och därefter längs fransarna. För att undvika klumpar, applicera mascaran igen innan det första lagret har torkat. Oftalmologiskt testad.

 

 

Bästa mascaran för volym

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara Black

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

Vill du ha dramatik? Tredubbla dina ögonfransars volym med den här supervolym mascaran. Den uppbyggande formulan gör även de tunnaste ögonfransar tjocka genom att omedelbart ge dem upp till 300 % mer volym!
Det behövs ingen primer och den första appliceringen håller så länge det behövs. Den går lätt att ta bort med en mild ögonmakeupremover, så att även alla med känsliga ögon och de som bär kontaktlinser kan njuta av fylliga fransar!

 

 

Bästa mascaran för korta ögonfransar

Max Factor Clump Defy Black Extensions

Max Factor Clump Defy Black Extensions False Lash Effect

Med kombinationen av anti-clump-borsten och False Lash Effect Fusion forumlan, innehållande fibrer, skapar du definierade fransar, två gånger mer volym, längd och inga klumpar med Clump Defy Extensions 3 i 1 Mascara.

 

 

Bästa mascaran för raka ögonfransar

Artdeco All in One Mascara

Artdeco All in One Mascara

Ger raka ögonfransar, synlig förlängning och snygg form. 2 fransborstar i en ger både volym och separation samtidigt utan alla kladda. Kombinationen av risvax, candelillavax, carnuba-palmvax och acaciagummi ger fransarna näring och behåller deras flexibilitet. Kan appliceras i flera lager om du vill öka volymen. Oparfymerad och oljefri.

Bästa mascara för känsliga ögon

Lumene Nordic Chic Sensitive Touch Mascara Black

Lumene Nordic Chic Sensitive Touch Mascara Black

Nordic Chic Sensitive Touch Mascara ger naturligt fylliga och långa ögonfransar samtidigt som den är extra skonsam mot ögonen.

Den nya sammansättningen har utvecklats i samarbete med Astma- och Allergiförbundet i Finland speciellt för personer med särskilt känsliga ögon eller kontaktlinser, utan att kompromissa med längd och fyllighet. Sensitive Touch Mascara appliceras enkelt med den smala borsten och tvättas lätt bort med varmt vatten utan att orsaka irritation.

Bästa mascaran för längd och volym

Ga-De Idyllic High Definition Volume&Lenght Mascara

Ga-De Idyllic High Definition Volume&Lenght Mascara

Stretchar ut fransarna till extrem längd. Är ergonomisk och lätt att använda, samt ger mycket mascara för snabb franstäckning. Denna högdefinitionsmascara ger snabb volym och extremt bra färg i ett enda svep, för skräddarsydd intensitet och otrolig volym. Den exklusiva, ihåliga nanoborsten är särskilt utformad för att förstärka fransvolymen och ge djup intensitet när den täcker, breddar, förlänger och lyfter varje frans fyllighet. Den definierar och separerar samtliga fransar, även de kortaste, och kammar fransarna från vrå till vrå.

Bästa mascara för naturlig look

Lily Lolo Natural Mascara Black

Lily Lolo Natural Mascara Black

Natural mascara ger volym, definierar och förlänger varje frans. Den snabbtorkande och veganvänliga formulan är lämplig för känslig hud eftersom den är doft-, kisel- och alkoholfri och innehåller inga otäcka kemikalier som kan orsaka irritation. Finns i färgen matt svart. Natural Mascara kan användas till vardag men applicerar du ett par lager till får du till en dramatisk och partyfärdig look.

 

Bästa ekologiska mascaran

Estelle & Thild
Biomineral Volume Mascara

En ekologiskt certifierad mascara som ­separerar fransarna och bygger volym med varje applicerat lager. Resultat: Tjocka, fylliga fransar med maximal volym.

 

Bästa budget mascaran

W7 Lashtastic Mascara

W7 Lashtastic Mascara

En riktigt billig mascara som dessutom är riktigt bra! Populär mascara som ger flörtiga fransar fulla av volym.

 

Hur länge håller sig en mascara?

Det beror på hur mycket man använder sin mascara men en mascara ska man helst inte använda längre än i upp till 6 månader för då finns det risk att mascaran har fått för mycket bakterier i sig. Men är du en sådan som bara använder mascara någon gång i månaden så håller sig mascaran betydligt längre.

 

Här är en video på några mascara tips!

 

 

 

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

3 Replies to “Bästa mascaran 2019 – för volym, längd och svärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.