Bästa läppstiftet 2019 – få förföriska läppar 4.5/5 (4)

Vi vill ha allt när det gäller skönhetsprodukter för läpparna: färg, glans,  plumpness och till ett överkomligt pris. Den goda nyheten är att vi kan få allt. Det finns massor av läppprodukter där ute, vi tipsar här om marknadens (enligt oss) bästa läppstift 2018.

Vi har valt ut några läppstift som var bäst i test inom sina områden.

Bäst totalt sett:

theBalm Girls Lipstick

theBalm Girls Lipstick

TheBalm Girls Lipstick är hemligheten med fantastiska och förföriska läppar. Denna läppstift finns i en mängd olika vackra färger, vilket gör det möjligt att hitta din nya favorit, vare sig det är vardag eller fest. Dessutom är Balm Grils läppstift ett dubbelmedel, eftersom det är oerhört rikt på pigment, vilket ger dina läppar en vacker och oemotståndlig färg. Dessutom är denna läppstift också berikad med vanilj-mintbalsam som fuktar och mjukar dina läppar hela dagen. Konsistensen hos Balm Girls Lipstick är mjuk och krämig, vilket gör det enkelt och elegant att glida över läpparna samtidigt som den ger maximal täckning. En super het och hållbar läppstift som passar in i någon damväska. Mai Billsbepaid har en naken färg.

 

 

Bästa röda läppstiftet

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Lipstick Pure Red

NYX PROFESSIONAL

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Lipsticks har massor av pigment i den fylliga och matta formulan som håller länge. Läppstiftet är smidigt att applicera och sitter som det ska med en matt finish som inte ser torr ut.

 

 

Bästa matta läppstiftet

IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick nr 01 Nude Attitude Travelsize

IsaDora Ultra Matt

Ultra matt liquid lipstick är ett flytande läppstift med en intensiv ultra matt effekt. Rikt pigmenterad formula som sitter extra länge. Lätt och fluffig cremig textur med en nästan omärkbar känsla på läpparna. Kombinerar lättheten av ett gloss och den rika färgpigmenteringen av ett läppstift. Skulpterad applikator tip för en precis och kontursäker applicering. Enkel att ta bort med Isadora caring cleansing oil.

 

 

Bästa ekologiska läppstiftet

Estelle&Thild BioMineral Cream Lipstick Pretty Pink

En lyxig, näringsrik formula som återfuktar läpparna och ger en halvmatt, sammetslen finish. Det ekologiskt certifierade läppstiftet finns i 10 högpigmenterade nyanser som med sin extra krämiga formula enkelt appliceras på läpparna och ger en mjuk, skön känsla.

 

 

Bästa läppstiftet för torra läppar

IsaDora Perfect Moisture Lipstick 28 Chocolate Brown

Ett fuktighetsgivande, mjukgörande och krämigt läppstift som är rikt pigmenterat med färg som håller länge på dina läppar!

Rekommenderas för torra & nariga läppar.
Fri från parfym.

 

 

 

Bästa budget läppstiftet

BEAUTY UK Lipstick (mint / matte)

Få kyssvänligt mjuka och färgglada läppar med detta budget läppstift. Med en mjuk applikation, i en mjuk och närande formula, lovar våra förtrollande lekfulla nyanser långlivade läckra läppar!

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

2 Replies to “Bästa läppstiftet 2019 – få förföriska läppar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.