Bästa läppbalsamet 2019 – för torra läppar! 4.33/5 (3)

När var det du sist blev riktigt glad över ett läppbalsam? Jag gissar att det var någon gång i början på 2000 talet, när du spenderade dina födelsedagspengar på en glittery Limited Too stick som du omedelbart tappade bort. Roliga tider. Well, balmsvärlden har kommit långt sedan dina skoldagar och dagens läppbalsam finns nu i färgade, långvariga eller snabbtorkande, billiga eller dyra – i princip alla kombinationer finns att välja på.

Och för att göra sorteringsprocessen mer än en miljard gånger lättare, presenterar vi här för dig de allra bästa läppbalsamen.

 

Läppbalsam bäst i test

Babor
Essential Care Lip Balm

Babor
Essential Care Lip Balm

Fuktbevarande läppbalsam för torra, spruckna läppar.

Ger en långvarigt skyddande effekt av läpparnas naturliga skyddsbarriär.

Innehåller aloe vera, bivax och glycerin som arbetar fuktbevarande.

Sheasmör, carnaubavax och solrosolja ger mjuka läppar.

 

Bästa läppbalsam för torra läppar

Burts Bees
Ultra Conditioning Lip Balm

Burts Bees
Ultra Conditioning Lip Balm

Kyss torra läppar farväl med Burt’s Bees Ultra Conditioning Lip Balm.

Kliniskt bevisat att ge 4 timmars återfuktning av endast en applicering. Det här ultra-återfuktande läppbalsamet är fyllt av rikt kokum-, shea- och kakaosmör.

Detta 100% naturliga läppbalsam återfuktar dina läppar utan tillsatta smaker eller dofter. Perfekt att ha med sig i fickan eller i väskan för att enkelt kunna återfukta dina läppar, var du än är.

Bästa läppbalsamet från Maybelline

Maybelline Baby Lips Duo

Maybelline Baby Lips Duo

Ett exklusivt paketerbjudande innehållande Baby Lips till ett rabatterat pris.
Baby Lips Från Maybelline är ett otroligt populärt läppbalsam som gjort succé världen över. Med hjälp av ingredienser som aloe vera, honung och sheasmör blir läpparna behagligt återfuktade i upp till 8 timmar.

 

Bästa läppbalsamet från W7 Cosmetics

W7 Fruity Lip Balm Tin

W7 Fruity Lip Balm Tin

W7 Fruity Lip Balm Tin12 g är ett härligt läppbalsam med olika smak och doft. Den fina metallasken har en snygg retrodesign, och den passar perfekt att ha med i väskan eller fickan. Fruity Lip Balm Tin från W7 håller läpparna lätt fuktade och härligt väldoftande i alla väder. Läppbalsamet är en del av en serie med flera olika varianter med söt doft av frukt.

 

Bästa läppbalsmet från EOS

Eos Visibly Soft Lip Balm

Eos Visibly Soft Lip Balm

Visibly Soft från Eos har ny design och formula som gör dina läppar ännu mjukare! Med hjälp av C och E-vitamin, sheasmör och jojobaolja blir dina läppar behagligt återfuktade. Dessutom är de 99 % naturliga.

 

En youtube video med fler tips:

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

3 Replies to “Bästa läppbalsamet 2019 – för torra läppar!”

  1. hej, jag är ute efter ett läppbalsam som inte torkar ut efter ett tag, jag har haft dessa bekymmer en längre tid, man vill ju att de ska vara något år i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.