Sminkborstar set bäst i test 2019! 4.88/5 (8)

Vi kikade runt både i vanliga fysiska sminkbutiker och sminkbutiker på nätet och valde ut 10 st. sminkborst set som vi tyckte var bäst lämpade för detta bäst i test inlägg.

Du kan ha det bästa sminket i världen, men utan de rätta sminkborstarna så spelar det ingen roll. En uppsättning kvalitétsborstar är nyckeln till effektiv och enkel sminkning, vilket också sparar tid.

Det finns så otroligt många sminkborst set som du kan välja mellan för dina personliga smink behov. Se nedan våra favorit sminkborst set och gör dig redo att ta din sminkning till nästa nivå.

Sminkborstar set bäst i test

Vinnare:

Sigma Beauty Brush Most Wanted Set

Sigma Beauty Brush Most Wanted Set

Det här är kvalitétsborstar!

Sigma Beauty Most Wanted Set är en samling av Sigmas mest eftertraktade sminkborstar för hela ansiktet. Skapa en perfekt bas, framhäv ansiktet med en highlighter effekt och blanda samman ögonskuggor på ett stilfullt sätt med Sigma Beautys tre mest populära ögonskuggsborstar. Sigma Beauty, som har funnits i nästan ett decennium, erbjuder det bästa av de bästa sminkborstarna och denna uppsättning är inget undantag. De är täta, mjuka och kan leverera en perfekt sminkning. Alla borstar är grymma och de är gjorda med SigmaTech och Sigmax, vilka är syntetiska fibrer som skapats av Sigma själv.

 

Bästa budgetköp:

BH Cosmetics Face Essential 5 Piece Brush Set

BH Cosmetics Face Essential 5 Piece Brush Set

BH Cosmetics Face Essential 5 Piece Brush Set är ett komplett kitt av lyxiga, professionella, kvalitativa och syntetiska sminkborstar med allt som behövs för att applicera puder, creme och flytande produkter med precis rätt mängd och en perfekt finish varje gång.

 

När du vill slå på stort:

Sigma Beauty Essential Kit

Borstarna är veganvänliga och tillverkade av syntetiska strån.

Sigma Beauty Essential Kit sminkborst set har en lyxig känsla av gediget hantverk. Essential Kit är speciellt framtaget för att underlätta för dig att skapa den perfekta sminkningen och innehåller 12st av Sigma Beauty mest eftertraktade sminkborstar..

 

Bästa set från Real Techniques:

Real Techniques Core Collection

Real Techniques Core Collection

Real Techniques skapades av professionella make-up artister i ett försök att införa borstar av hög kvalitet till marknaden, och att de har lyckats kan väl vem som helst intyga. Detta set är ett fantastiskt alternativ för nybörjare och den plånboksvänliga prislappen garanterar att du får mycket mer än vad du har betalat för. Fyra stycken supermjuka borstar med taklonborst som är perfekta till att jämnt applicera professionella sminkningar med HD-resultat.

Vanliga frågor och svar

Vad är en sminkborste gjord av?

Oftast är håren på sminkborsten naturligt hår eller så är det av syntetiskt hår. Men det kan även förekomma andra former av konstgjorda hår. Sminkborste med naturligt hår innebär att håren kommer från ett djur och många tycker att borsten håller längre om den är av naturligt hår, men jag vet inte om det är en myt eller ej. Borstar av syntetiskt hår är mer hygieniska och lättare att göra rena.

En del tycker att kvalitén är sämre på syntetiska borstar, men det är nog inte heller helt sant, jag tror att folk luras av priset och tror att ju dyrare en sminkborste är ju bättre är den. Jag föredrar syntetiska borstar måste jag säga, dels är de billigare, lättare att rengöra och man slipper att fundera på om djuren har farit illa.

Hur förvarar man sina sminkborstar på bästa sätt?

Du kan köpa Paris Berlin Brush Drying Stand som är ett stilrent & praktiskt torkställ för sminkborstar! Gjord av hållbar akryl för lätt rengöring. Torkstället kan du enkelt ta isär då den blir platt, för att ta med den på resan.

eller…

Köp ett set med sminkborstar och använd det förvarings fodral som ev. medföljer. Du kan också köpa dessa fodral i de flesta skönhetsbutiker. Leta efter ett fodral med separata fack för varje borste.

Kan sminkborstar orsaka hudirritation?

​Ja, tyvärr är det så att det kan samlas smuts, damm, bakterier, och olja på dina sminkborstar om du inte har rengjort dem väl. Alla är vi olika och en del personer har väldigt känslig hy, så det vill inte till mycket förrän det kan bli hudproblem.

Rengör din sminkborstar minst en gång i veckan så minskar du risken för att få problem med din hy.

 

En video på ovala sminkborstar:

 

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

2 Replies to “Sminkborstar set bäst i test 2019!”

  1. man spar en massa pengar på att köpa färdiga set med sminkborstar, de brukar ha nästan lika bra kvalite som de borstar man köper styckvis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.