Bästa glitter ögonskuggan 2019 – vilken blev bäst i test! NAN/5 (13)

Jag brukar använda ett helt naturligt, enkelt smink som fungerar för olika tillfällen men ibland finns det tillfällen när jag vill krydda till det lite. Bara så lite som ögonskugga med glitter kan räcka väldigt långt. Glittery makeup har blivit en trend igen och om du har skött sminkningen rätt så kan du se ut som en filmstjärna. Vi testade en massa glittrande ögonskuggor, och dessa fastande vi för:

 

Bästa glitter ögonskuggan

Glitter Goals Liquid Eyeshadow, NYX Professional Makeup Ögonskugga

Se det från den ljusa sidan med Glitter Goals Liquid Eyeshadow, vår nya, lätta och flytande ögonskugga som täcker dina ögonlock med trollbindande, skimrande färg. Produkten finns tillgänglig i åtta glimmande nyanser och var en av de mjuka, flytande färgerna är späckade med glans och är lätta att applicera. Använd dem för sig själv eller ovanpå en puderögonskugga för att skapa massor av looker som kan byggas upp och tonas ut.

 

Bästa glitter paletten

Smashit Cosmetics 15 Color Glitter Palette

Smashit Cosmetics 15 Color Glitter Palette Mix 1

Ögonskuggspalette med 15 glittriga högpigmenterade skuggor. Perfekt till alla tillfällen då du vill glittra lita extra.

För att få bästa resultat använd Smashit eyeprimer under dessa ögonskuggor.

 

Bästa gröna glitter ögonskuggan

BellaPierre Cosmetic Glitter Greenastic

BellaPierre Cosmetic Glitter Greenastic

Glitter med mångsidig användning som ger dig mer glitter åt vardagen. Applicera dessa glitter på ögon, hår, läppar, kropp eller varför inte till ditt bubbelbad för att liva upp din badtid! Löst och kroppsglitter är kul, mångsidigt och extremt glittrigt. Ge din vardag lite mer glitter som du kan använda vart som helst.

Du kan ge ditt utseende lite mer glitter eller skapa dynamiska och intensiva glittereffekter. Kosmetiskt glitter låter dig välja vart du vill fånga uppmärksamhet, det är ditt val!

 

Bästa glitter för hela ansiktet

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Metallic Glitter Style Star

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Metallic Glitter Style Star

Så här ligger det till: Vi är skamlöst besatta av allt som glittrar. Särskilt våra nya Metallic Glitters! Dessa små älsklingar finns i sex ultrareflekterande nyanser – från djup bronze till holografisk rosa och sandfärgat guld – som verkligen får ditt ansikte, eller kroppskonst, att stråla. Förbered dig med vår Glitter Primer så håller du dem i styr.

 

Vanliga frågor och svar

Vad är en ögonskugga?

Ögonskugga används för att framhäva, förstora, eller förminska ögonen, ofta tillsammans med mascara, kajal eller eyeliner. Ögonskugga är en viktig del i din makeup och kan förändra utseendet mycket.

Ögonskugga finns i många olika färger, skimrande och matta etc.. När du väljer färg ska du tänka på din hudton och kontur på ögat, dessutom vad är det du vill framhäva?. Ljusa färger lyfter fram ögat och mörka färger skuggar ögat.

Ögonskugga finns som pressat och löst puder som krämform, som stift och som mineralmakeup.

Ögonskugga kan vara djurtestad eller icke djurtestad.

Hur applicerar man en ögonskugga?

Om du menar allvar med din sminkning ska du börja med en ögonskuggsprimer. Den fungerar som en vanlig primer, förutom att den är anpassad för att användas för ögonen.

Om du använder en ögonskuggsprimer innan så går det enklare att applicera ögonskugga och den kommer även att hålla sig kvar bättre. När du sedan applicerar ögonskuggan kan du använda en sminkborste eller bara ditt pekfinger.

Vilken färg ska man välja?

Vad är det du vill framhäva? är det ögonfärgen eller för att uppnå den där wow looken. Det finns information på nätet om vilken nyans som passar bäst till olika ögonfärger, jag själv brukar dock prova mig fram för att se vilken nyans som jag passar bäst i.

Vad kostar en ögonskugga?

Det beror på om du endast ska köpa en färg eller om du vill ha en hel palett. Sedan finns det olika prisklasser, allt ifrån femtiolappen till tusenlappen. Kanske är det bättre att satsa på lite dyrare ögonskugga om du verkligen menar allvar med din sminkning.

 

Vi tipsar även om vanliga ögonskuggs paletter utan glitter – klicka här!

 

Så här fäster du glitter:

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

3 Replies to “Bästa glitter ögonskuggan 2019 – vilken blev bäst i test!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.