Bästa sminkborsten 2019 – för perfekt precision 4.83/5 (6)

Inte alla vill köpa ett helt set med sminkborstar på en gång utan många vill testa sig fram och köpa en sminkborste i taget. Vi har testat 10 st. sminkborstar i olika prisklasser och valt ut 4 st. som var bäst i test.

 

Bäst i test 2019:

Sigma Beauty Brushes F25 – Tapered Face Brush

Sigma Beauty Brushes.

Sigma Beauty F25 Tapered Face Brush ger med sitt stora toppade sminkborst en perfekt precision och produkt placering på kinderna. Använd Sigma Beauty F25 Tapered Face Brush vid påläggning av puder, rouge eller contour skuggor på kinderna eller de höga punkterna i ansiktet.

 

Elizabeth Arden Mineral Powder Brush

Elizabeth Arden Mineral Powder BrushElizabeth Arden Powder Brush

Elizabeth Arden Powder Brush
För applicering av mineralpuder. Ger dig den mängd puder du behöver för att få en jämn och vacker lyster.

 

Sigma Beauty Brushes F23 – Soft Angle Contour Brush

Soft Angle Contour Brush.

Sigma High Cheekbone Highlighter F03 – perfekt applikation av rouge eller bronzer! Med en mjuk borst för en lätt konturerad effekt. Sigma Beauty erbjuder sminkborstar av hög kvalitet, för att uppnå ett professionellt resultat hemma!

En del av Face Architecture, en borstkollektion för contouring, framtagen för att fullända och framhäva ansiktets konturer med hjälp av skuggor och highlighting

 

Real Techniques Retractable Bronzer

Real Techniques Retractable Bronzer

Real Techniques Retractable Bronzer Brush har ett fast och fylligt borst och en NY hopfällbar design som bevarar sminkborstens form oavsett utmaningar i sminkväskan och i handväskan. Retractable Bronzer Brush’s smidiga borst är speciellt utformad i samarbete med proffs vilket gör det enkelt att applicera bronzer produkt på exakt de rätta ställena.

Användning:
Applicera bronzerpuder på de höga punkter i ansiktet så som på pannan, näsan, kinderna och hakan eftersom det är där solens strålar ger en extra solad touch.

Vanliga frågor och svar

Vad är en sminkborste gjord av?

Oftast är håren på sminkborsten naturligt hår eller så är det av syntetiskt hår. Men det kan även förekomma andra former av konstgjorda hår. Sminkborste med naturligt hår innebär att håren kommer från ett djur och många tycker att borsten håller längre om den är av naturligt hår, men jag vet inte om det är en myt eller ej. Borstar av syntetiskt hår är mer hygieniska och lättare att göra rena.

En del tycker att kvalitén är sämre på syntetiska borstar, men det är nog inte heller helt sant, jag tror att folk luras av priset och tror att ju dyrare en sminkborste är ju bättre är den. Jag föredrar syntetiska borstar måste jag säga, dels är de billigare, lättare att rengöra och man slipper att fundera på om djuren har farit illa.

Hur förvarar man sina sminkborstar på bästa sätt?

Du kan köpa Paris Berlin Brush Drying Stand som är ett stilrent & praktiskt torkställ för sminkborstar! Gjord av hållbar akryl för lätt rengöring. Torkstället kan du enkelt ta isär då den blir platt, för att ta med den på resan.

eller…

Köp ett set med sminkborstar och använd det förvarings fodral som ev. medföljer. Du kan också köpa dessa fodral i de flesta skönhetsbutiker. Leta efter ett fodral med separata fack för varje borste.

Kan sminkborstar orsaka hudirritation?

​Ja, tyvärr är det så att det kan samlas smuts, damm, bakterier, och olja på dina sminkborstar om du inte har rengjort dem väl. Alla är vi olika och en del personer har väldigt känslig hy, så det vill inte till mycket förrän det kan bli hudproblem.

Rengör din sminkborstar minst en gång i veckan så minskar du risken för att få problem med din hy.

 

Här är en video som visar Top 13 bästa sminkborstarna under 2018

 

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

3 Replies to “Bästa sminkborsten 2019 – för perfekt precision”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.