Bästa rougen 2019 – Få vackra, friska kinder 4.2/5 (5)

Rouge är smink som man applicerar på kinderna. Det finns både i puderform som man oftast applicerar med en rougeborste och så finns det i krämform, där man applicerar rougen med hjälp av fingrarna. Rouge har oftast röd, rosa, orange eller brun nyans, och man kan lägga det på kindens högsta punkt för att få lite rundare kinder och se piggare ut, eller så kan man dra ut rouget mot tinningarna för att framhäva kindbenen.

Så, hur hittar du den perfekta formeln för dig? En viktig regel att gå på är om du har fet hud så ska du använda ett pulver, om du har torr hud, välj rouge i krämform.

När det gäller färgen så tenderar rosa nyanser att passa ljusare hudtoner bättre och djup plommon färg kompletterar mörkare hud. Vi har provat och testat en rad blushers, nedan finner du vår bäst i test ranking:

 

 

Rouge bäst i test

IsaDora Perfect Powder Blusher 20 Frosty Rose

IsaDora Perfect Powder Blusher 20 Frosty Rose

Superlätt formulering som gör applicering
mycket enkel och ger ett vackert, naturligt
resultat. Rikt pigmenterad för en hållbar
effekt.

 

 

Bästa budgetval

Apoliva Rouge

Apoliva Make up är dermatologiskt och oftalmologiskt testad makeup som är snäll mot huden. Makeup serien består av basprodukter i klassiska färgställningar.

 

 

Bästa ekologiska rouge

BioMineral Fresh Glow Satin Blush, estelle & thild Rouge

Framhäv friskt rosiga kinder med vårt ekologiskt certifierade rouge. Den näringsrika formulan återfuktar huden och ger den en behaglig känsla. Finns i fyra naturliga nyanser, framtagna för att passa alla hudtyper. Den högpigmenterade, sammetslena och lätta formulan smälter samman med hudtonen för en naturlig look.

 

 

Bästa mineral rouge

All Over Face Color, bareMinerals Puder

En multi-produkt som ger huden en frisk lyster, lyfter makeupen och skapar liv och djup. Består av 100 % naturliga mineraler i pulverform som är lätta att blanda och applicera. All-Over Face Color kan användas som rouge, ansikts-/kroppsbronzer eller som ögonskugga. favoritprodukter. Ger strålande lyster och skir färg som ger dig ett friskt och sunt utseende.

 

 

Bästa kräm rouge

Revlon Cosmetics Cream Blush

Se vackert rodnande ut med denna lätta, krämiga formel. Smälter lätt in i huden och ger en rik färgton till dina kinder med en mjuk, sidenmatt finish. Ser nyapplicerad ut hela dagen, i upp till åtta timmar.
Appliceras ovanpå kindbenet för en varm glöd, eller längs med och just under kindbenet för en skulpterad look.

 

 

Bästa puder rouge

PIXI Glow-y Powder #Rome Rose

Silkeslena och mjuka mineralpuder i form av highlighters och rouge som ger en vacker lyster. Rouget ger ett skimrande glow i en perfekt rosa nyans, använd tillsammans eller var för sig. De underbara puder-tonerna är skapade tillsammans med livsstilsbloggerskan Aspyn Novard.

 

Vanliga frågor och svar

Vad är en rouge?

Rouge är en sminkprodukt som man använder på kinderna för att man ska få vackra friska kinder. Rouge har ofta nyanserna röd, rosa, orange, eller brun.

Hur applicerar man rouge?

Man applicerar oftast rouge med rougeborste, men man kan även använda fingrarna. Man lägger rougen antingen på kindens högsta punkt för att ge intrycket av lite rundare kinder och se piggare ut, eller så drar man ut rouget mot tinningarna och framhäver då kindbenen.

Vad kostar en rouge?

Den billigaste rougen som vi kunde hitta låg på ca. 80 kr. Men det är nog bättre att satsa på en lite dyrare rouge, de bästa brukar ligga på ca. 250 kr. och uppåt.

 

Här är lite tips och trix på hur du applicerar en rouge

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

2 Replies to “Bästa rougen 2019 – Få vackra, friska kinder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.