Bästa ögonbrynsserumet 2019 – Här är serumet som är bäst i test! 4.2/5 (5)

Vi har tidigare gjort ett inlägg på de bästa ögonfransserumen och idag är det dags att testa olika ögonbrynsserum.

Ögonbryn är förmodligen bland de viktigaste dragen på våra ansikten. Bara en liten förändring i formen kan göra väldigt mycket för utseendet. Därför ägnar många av oss att fylla i ögonbrynen.

Att investera i ett ögonbrynsserum kan hjälpa dina ögonbryn att bli större och se friskare ut.

Ögonbrynsserum är fyllda med närande och aktiva ingredienser som stimulerar hårväxten. Proteiner som stärker varje hårstrå och oljor som ger fuktighet.

Vi har valt ut och testat tio stycken olika ögonbrynsserum, de två bästa listar vi här nedanför:

 

Ögonbrynsserum bäst i test

Xlash
Xbrow

Få fylligare ögonbryn med Xbrow – samma fantastiska formula som för Xlash, men nu anpassad för ögonbrynen. Xbrow är ett nyskapande ögonbrynserum som ger tätare och fylligare ögonbryn på 3-4 veckor. De verksamma ingredienserna återfuktar ögonbrynen och ger dem styrka. Pensla en gång om dagen på rena och torra ögonbryn.

 

 

Bästa budgetval

Talika Eyebrow Lipocils Expert

Ett helt naturligt ögonbrynserum som skapar naturligt fylligare friskare ögonbryn. Innehåller fem naturliga växtextrakt som påskyndar tillväxten.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar ett ögonbrynsserum?

Ögonbrynsserum fungerar dels genom att stimulera och dels genom att underhålla. När hårsäcken får extra näring kan det bli extra tillväxt. Ögonbrynsserum innehåller peptider som gör att hårsäcken bygger starka strån, serumet innehåller också ingredienser som skyddar mot ”yttre hot” som kan få stråna att falla av i förtid.

Hur lång tid tar det innan jag ser ett resultat?

Det är tillväxtcykeln som styr och det beror på när du började kuren. Efter ca. 3–5 veckor kommer du förhoppningsvis att märka skillnad, men det kan också dröja flera månader innan du ser det slutliga resultatet.

Hur appliceras ögonbrynsserumet?

Jobba in produkten vid hårrötterna så att hårsäcken tar upp alla de bra ingredienserna. Applicera ögonbrynsserumet varje kväll.

 

En användbar youtube video:

 

 

 

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

3 Replies to “Bästa ögonbrynsserumet 2019 – Här är serumet som är bäst i test!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.