Bästa ögonbrynspennan 2019 – Fixa till dina ögonbryn! 4.33/5 (3)

Vi har i tidigare inlägg tipsat om den bästa ögonpennan, nu är det dags att göra ett test på den bästa ögonbrynspennan.

Ögonbryn har en enorm inverkan på ansiktets utseende.  Under de senaste åren har det kommit fler och fler ögonbrynsprodukter – och produkterna är bättre än någonsin. Det finns vax, glans, gele, pulver och penslar, men den klassiska ögonbrynspennan är fortfarande en viktig produkt när det gäller att fylla i, forma, definiera och betona.

Vi har testat 15 st. olika ögonbrynspennor i olika prisklasser. Vår bäst i test lista hittar du här nedanför:

 

Ögonbrynspenna bäst i test

Eyebrow Pencil , Clarins

En ögonbrynspenna som definierar och formar den naturliga brynformen. Ett dubbelt redskap för ett perfekt resultat: en flexibel och precis penna för att markera ögonbrynen och en spiralborste som definierar, borstar och formar brynen och blandar in färgen för ett slutligt långvarigt make-up resultat. Finns i tre naturliga nyanser.

 

 

 

Bästa budgetval

Bourjois Brow Natural Eyebrow Pencil

Ögonbrynspenna med felt-tip applikator som gör det enkelt att skapa snyggt definierade och naturliga bryn. Spetsen ger ett precist, professionellt resultat som håller länge.

 

 

 

Bästa vattenfasta ögonbrynspennan

Isadora Precision Brow Pen Waterproof

Idealisk till tunna fina ögonbryn eller till att fylla ut glesa och överplockade ögonbryn. Twist-up funktion -inge vässare behövs. Vattenfast som sitter extra länge.

 

 

Bästa ekologiska ögonbrynspennan

Inika Organic Certified Organic Brow Pencil Brunette Beauty

Inika Certified Organic Brow Pencil är en ekologisk ögonbrynspenna som mjukt markerar dina ögonbryn. Den hjälper till att definiera och öka volymen på ögonbrynen på ett naturligt sätt och ger ditt ansikte dimension och form. Finns i 3 nyanser.

 

Vanliga frågor och svar

Vad är en ögonbrynspenna?

En ögonbrynspenna har som namnet antyder ett utseende som en penna och man använder den för att fylla i ögonbrynen. Ögonbrynspennan fyller i och förstärker ögonbrynen. Det ger inget permanent resultat utan man tvättar enkelt bort som man gör med övrigt smink.

Hur använder man en ögonbrynspennan?

Jag använder ögonbrynspennan antingen för att fylla i hela ögonbrynet eller endast en del av brynet om tex. ögonbrynet är tunnare på ett visst ställe.

Jag brukar börja med att fylla i konturerna och då målar jag den undre linjen och så börjar jag där brynet är som tjockast.

Sedan brukar jag gå på den övre linjen och sedan till slut hela ögonbrynet.

Vilken färg ska man välja?

Man ska välja den färg som ligger så nära sin egen ögonbrynsfärg som möjligt. Ögonbrynen brukar ha en något mörkare ton än hårfärgen på huvudet.

Vad kostar en ögonbrynspenna?

Du kan säkert få tag i en ögonbrynspenna för så lite som en 20 lapp. Men ska du ha en penna med hög kvalité så kan den gå på så mycket som 200 kr.

 

Ett tips: Använd en Ögonbrynskniv för att trimma ögonbrynen

 

Du kan söka själv på google och se om du kan hitta den bästa ögonbrynspennan:

 

Här är en användbar youtube video:

 

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

2 Replies to “Bästa ögonbrynspennan 2019 – Fixa till dina ögonbryn!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.