Bästa läppglanset 2019 – för ett glansigt leende! 4.67/5 (3)

Läppglans är en sminkprodukt för läpparna. Läppglans kan ersätta läppstift om du inte vill att färgen på läpparna ska vara för stark eller om du vill tillföra lite glans på läpparna. Läppglans finns i alla möjliga färger, och även med glitter för de festliga tillfällena. Läppglans är inte detsamma som läppbalsam, som främst används för att motverka torra och nariga läppar.

Vi gillar att undersöka, testa och rekommendera de bästa produkterna. Idag rekommenderar vi de bästa läppglansen. Vissa gillar inte läppglans på grund av att det kan kännas klibbigt på läpparna medans andra tycker att det ger en extra glans och fukt till läpparna. Det finns många olika lipgloss att välja mellan, läppglans som förstorar läpparna till läppglans med glitter. Du kanske funderar på vilken typ av läppglans du skulle gilla och har problem med att välja bland alla märken, oroa dig inte, vi har valt ut de som vi tyckte verkade bäst när vi testade.

 

Läppglans bäst i test

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Ett läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning; kyla, vind, värme. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator.

Innehåller bland annat specialiserade 3D Lyster Pigment, extrakt av shea smör, mango, derivat av vitamin A, vegetal perhydrosqualene från oliv, gamma-orizanol, vitamin E och peptider.

 

 

Bästa budgetval

IDUN Minerals Läppglans

Högpigmenterade och prisvärda läppglans. Innehåller inga onödiga tillsatser. Fria från konserveringsmedel och parfym. Innehåller mjukgörande och närande nordisk hjortronolja.

 

 

Bästa läppglans som förstorar läpparna

the Balm Pretty Smart Lipgloss

the Balm Pretty Smart Lipgloss

Read My Lips läppglans finns i flera vackra nyanser. Formulan är berikad med ginseng, en kraftfull antioxidant känd för sina positiva egenskaper. Bär läppglanset som det är eller matcha med ditt favoritläppstift och få en helt unik färg.

 

 

Bästa läppglans med glitter

FACE Stockholm Glitter Gloss Sol

Detta läppglans fäster lätt på läpparna. Lätt att ta med, har hög glans och ger fukt. Bäras ensamt eller över FACE Stockholm Lip Pencil eller läppstift.

Vanliga frågor och svar

Vad är det för skillnad på läppglans och läppbalsam?

Den stora skillnaden är att läppglans är till för att ge lyster och glans till dina läppar medans läppbalsam, främst används för att motverka torra och nariga läppar.

Läppglans kan ge effekten att dina läppar ser större ut. Denna effekt kan man även få med vissa läppbalsam.

Kan man använda läppglans och läppstift samtidigt?

Jajjamen! Lägg även till en läppenna så har du allt du behöver för att dina läppar ska bli fulländade.

Att använda en läppenna samtidigt som läppglans kan vara en bra idé då läppglans är mer flytande och flyter lättare ut över läpparna.

Kan man tillverka läppglans själv?

Visst kan du det! Det finns många fina recept och tips på Google och även på YouTube.

Kan läppglans orsaka torra läppar?

Det beror på vilket läppglans du använder. Läppglans med glitter kan ställa till det för läpparna och de kan bli irriterade och torra, men oftast har läppglans ingredienser som gör läpparna fuktiga.

Vad kostar ett bra läppglans?

Du kan säkert få tag i ett bra läppglans för under femtiolappen, men vill du ha ett bra och känt märke kan du få betala upp emot 200 kr. Det finns säkert set som innehåller flera tuber läppglans och då blir ju styck priset billigare.

 

Här är en video på bästa och sämsta läppbalsamen:

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

One Reply to “Bästa läppglanset 2019 – för ett glansigt leende!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.