Bästa foundationen 2019 – För en felfri och jämn hy! 4.38/5 (8)

I vårt förra inlägg tipsade vi om den bästa foundationborsten och idag är det dags att titta närmare på och välja ut den bästa foundationen för 2019.

Det är svårt att välja rätt foundation, man ska hitta den bästa formeln för ens hud, oavsett om den är fet, torr eller akne benägen. Det finns mycket foundations där ute men vi ska göra vårt bästa för att ta reda på vilken foundation som är bäst i test.

 

Foundation bäst i test

Max Factor All Day Flawless Foundation

En tre-i-ett foundation som ger dig primer, concealer och foundation i en produkt! Snabbt och enkelt får du en bra grund, perfekt täckningsförmåga samt en jämn och matt finish som håller hela dagen.

 

 

Bästa budgetval

Hydralight Travel Size, 7ml IsaDora Foundation

Semi-transparent vattenbaserad, oljefri foundation för en naturell och matt makeup. Den lätta, intensivt återfuktande formulan smälter in i huden och ger en skir, naturlig täckning och är enkel att tona. Du får ett naturligt, matt resultat och en återfuktad hud som ger en dagslång, fräsch känsla.

 

 

Bästa flytande foundation

IDUN Minerals Liq. Foundation

IDUN Minerals Liquid Foundation är ett sortiment kallat Norrsken som kommer i hela 18 nyanser. Formulan ger fin lyster och jämn täckning samtidigt som den vårdar huden och tillför ordentligt med fukt.

Vanliga frågor och svar

Hur vet man vilken nyans man ska välja?

Du måste först ta reda på vad du har för underton, om den är kall eller varm. Det kan du göra genom att kolla på dina blodådror. Har du blåa ådror är din underton kall; är de gröna är din underton varm.

Orsakar en foundation akne och finnar?

Det är inte en direkt orsak till att man får acne eller finnar, en del personer har helt enkelt fetare hud och får lättare finnar, det går inte säga att foundation har någon inverkan.

Får man torrare hud om man använder foundation?

Om du använder foundation väldigt mycket så finns det en risk att huden kan torkas ut, men det spelar också roll hur noga man är att torka bort sminket.

Det är bra om du försöker använda en vattenbaserad ​formula. Applicera med en fuktig svamp.

Vilken appliceringsmetod är bäst?

Du ska akta dig för att applicera din foundation med fingrarna, det fungerar liksom inte. Använd en foundationborste eller sminksvamp – det fungerar betydligt bättre med foundation.

Både foundationborste och sminksvamp är bra val eftersom det går att blanda ut foundationen och få ett fint och slätt resultat. Några tycker att svampar suger upp mer foundation än vad borstar gör och att man då måste använda mer foundation.

 

En youtube video som kan vara till intresse:

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.